Jäseneksi

Liity jäseneksi!

Ratsastusseuran jäsenenä pääset osallistumaan seuran järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin, sekä ratsastus kilpailuihin. Ratsastusseuran täysjäsenenä (juniori, seniori) saat kaikki liiton tarjoamat jäsenedut (lisätietoa SRL:n nettisivuilta www.ratsastus.fi).

Jäseneksi liittyminen :
Lähetä tietosi jäsensihteerillemme Hennalle sähköpostitse osoitteeseen: henna.riipinen@outlook.com
Ilmoita sähköpostissa seuraavat asiat:

– Nimi
– Koko henkilötunnus
– Osoite
– Jäsenlaji (juniori, seniori, perhejäsen (jun/sen), kannatusjäsen)
– Puhelinnumero
– Email
– Sportti-ID (jos sellainen on olemassa)
Henna laittaa sinulle varmistusviestin, kun viestisi on saapunut perille. Suomen ratsastajainliitto lähettää sinulle postitse jäsenmaksusi.

Jäsenlajit ja hinnat v. 2020
Juniori (-17v) 46€
Seniori 60€
Perhejäsen juniori 23€
Perhejäsen seniori 30€
Kannatusjäsen 20€

Perheenjäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää A- tai B-kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen. Seurallamme on myös kannatusjäsenyys (ei sisällä liiton  jäsenetuja). 

Jäsenkortti tulee Hippos-lehden mukana alkuvuodesta jäsenmaksunsa maksaneille. Mikäli maksat jäsenmaksusi vasta myöhemmin vuodesta, tulee jäsenkorttisi parin viikon sisällä maksusi kirjautumisesta järjestelmään. 
Kilpailemista varten tarvitset seuranjäsenyyden lisäksi kilpailuluvan, jonka voit lunastaa Suomen ratsastajainliiton nettisivuilta ratsastus.fi (-> kilpailuluvat). 1-tason kilpailuihin riittää E-kilpailulupa.

Seuramme järjestää Teittilän Tallilla kilpailujen ohessa Penny & Friends kilpailuja, joissa kilpailijalla tulee olla jonkin ratsastusseuran jäsenyys voimassa, erillistä kilpailulupaa ei tarvita. Tästä lisätietoa https://www.ratsastus.fi/talliyrittajalle/penny-friends-kilpailut-tallilla/
Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu KIPA:n kautta, ellei kilpailukutsussa toisin mainita.